GESLOTEN, We openen terug op Dinsdag - 13:45

       

OVER ONS


over-ons-banner
Bernard Platteeuw

Bernard Platteeuw

Apotheker titularis

Monique De Koekelaere

Monique De Koekelaere

Apotheker adjunct

Hanne De Milt

Hanne De Milt

Apotheker adjunct

Eveline Platteeuw

Eveline Platteeuw

Farmaceutisch-technisch assistent

Jima Mouso

Jima Mouso

Farmaceutisch-technisch assistent

Bernard Platteeuw

Na als kind reeds met de chemiedoos gespeeld te hebben, was het in 1990 tijd voor het serieuzere werk en begon ik studies farmacie. De combinatie van wetenschappen en direct contact met de patiënt trok me aan. Na enkele jaren ervaring opdoen, namen wij in 2003 de zaak over. Een bijkomende opleiding Topapotheek Vlerick bracht me veel bij over alles wat bij het leiden van een zaak komt kijken. Wat er in 2012 toe leidde dat we toen de apotheek uitgebreid hebben en ook voorzien hebben van nieuwe technieken zoals een robot. Na nog eens 10 jaar beseften we dat we meer ruimte nodig hebben om bijkomende diensten zoals thuiszorg, vaccinatie etc..  op een goede manier te kunnen aanbieden. Wij kijken er dus naar uit om je binnenkort nog beter te kunnen bedienen in onze uitgebreide apotheek. 

Bernard Platteeuw

Monique De Koekelaere

Ik ben Monique, apotheker, en woont in Elst. Na jaren toewijding aan mijn gezin en familie, heb ik in 2008 beslist om opnieuw aan de slag te gaan als apotheker.
Vol enthousiasme heb ik de kansen gegrepen die ik bij Apotheek Platteeuw heb gekregen. Ik ben terecht gekomen in een fantastisch team, waarbij elk van ons op zijn eigenste manier bijdraagt tot de goede werking ervan.
Ik geloof heel sterk in preventie, en ik deel mijn farmaceutische zorg met passie aan mijn collega's en patienten.

Monique De Koekelaere

Hanne De Milt

Hallo, mijn naam is Hanne. Mijn mama nam mij als 5-jarig meisje mee naar de apotheek en toen ik al die kastjes en die flesjes zag staan, was ik direct verkocht en wist ik wat ik wou worden later. 18 jaar later, in 2013 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Gent richting farmaceutische zorg en ondertussen doe ik mijn job al bijna 10 jaar met heel veel liefde en passie.
Ik heb een bijzondere interesse in magistrale bereidingen, maar mijn grootste voldoening haal ik uit het persoonlijk contact met de patiënten.

Ik woon samen met mijn vriend Joachim en zoontje Arthur in Wortegem. 
In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd aan wandelen, lopen, bakken, lekker gaan eten en  samen zijn met familie en vriendinnen.

Hanne De Milt

Eveline Platteeuw

Als apotheek assistente ben ik de vreemde eend in de bijt. Niets wees erop dat ik na mijn studies Master vertaler Nederlands-Engels-Spaans dit fantastische team zou gaan vervoegen. Maar na enkele omzwervingen voelde ik mij aangetrokken door de toegevoegde waarde die je voor mensen kan betekenen in de zorgsector.

Nu, 20 jaar later, wil ik me verder specialiseren in de thuiszorg toepassingen die we binnenkort in onze apotheek zullen aanbieden. Stilstaan is achteruitgaan, en wij willen steeds het beste van onszelf blijven geven om de perfecte service te kunnen leveren aan onze trouwe klanten.

Eveline Platteeuw

Jima Mouso

Na jaren ervaring in de publieke en ziekenhuisapotheek werk ik sinds 2017 bij apotheek Platteeuw. Ik ben terechtgekomen in een heel collegiale sfeer, waarbij we op elkaar kunnen rekenen en een hechte band hebben.

Leergierig als ik ben, wil ik mijn vaardigheden uitbreiden in de farmacie en de thuiszorg. Meerbepaald wil ik mijn interesse en passie delen voor magistrale bereidingen en de boeiende wereld van de cosmetica. 

Verder gaat mijn tijd naar mijn vier kinderen en echtgenoot. Wat ik graag doe in mijn vrije tijd is koken, bakken, uit eten gaan, reizen, tijd doorbrengen met vrienden en familie. 

Jima Mouso