GESLOTEN, We openen terug op Dinsdag - 13:45

       
aanbod-banner

ONZE DIENSTEN


HUISAPOTHEEK

HUISAPOTHEEK

Gebruik je meerdere geneesmiddelen per dag ? Dan zullen we jou voorstellen om je huisapotheker te mogen zijn. Dan volgen we je medicatieschema beter op. Regelmatig overlopen we samen met jou alle geneesmiddelen die je chronisch of af en toe neemt. Ga je naar het ziekenhuis of had je onlangs een opname ? Dan drukken we graag een nieuw schema af voor jou.

AFHAALKLUISJES

AFHAALKLUISJES

Bij ons kan je ieder moment je produkten komen afhalen in onze afhaalkluisjes.

BEZORGDIENST

BEZORGDIENST

Kan je er niet geraken? Geen zorg, met onze bezorg-dienst worden onze produkten tot aan jouw deur gebracht.

EXTRA DIENSTEN

EXTRA DIENSTEN

Wij bieden ook Covid-tests & bloeddrukmetingen aan en begeleiden je met jouw asthmamedicatie.

VACCINATIE

VACCINATIE

Wil u nog een booster tegen COVID. Dat kan bij ons in de apotheek. Je kan gemakkelijk reserveren via telefoon, whatsapp, email.

TESTING

TESTING

Test nodig voor COVID ? 

GGG ASTMA

GGG ASTMA

Heb de diagnose gekregen van de dokter ? En is er ook medicatie voorgeschreven ? Dan kunnen we jou een gesprek 'goed gebruik geneesmiddelen' aanbieden voor astma. Vraag er gerust naar. 

BEGELEIDINGSGESPREK ZWANGERSCHAP

BEGELEIDINGSGESPREK ZWANGERSCHAP

Heb je een zwangerschapswens of ben je al zwanger ? Dan kan je binnenkort bij ons terecht voor een begeleidingsgesprek. We hebben het dan over het belang van foliumzuur, het reeds voor de zwangerschap raadplegen van je arts of gynecoloog, het gebruik van medicatie of supplementen en een gezonde levensstijl, hygiene.

MEDICATIENAZICHT

MEDICATIENAZICHT

Een specifieke extra dienst voor onze patienten die ons als huisapotheker gekozen hebben. Binnenkort meer hierover.

ONZE PRODUCTEN


GENEESMIDDELEN

GENEESMIDDELEN

Ons deskundig team staat altijd voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en begeleiding bij het gebruik van uw medicatie. Vertrouw op ons voor uw gezondheidsbehoeften en ervaar de zorg en betrokkenheid die wij bieden.

VITALITEIT

VITALITEIT

Een evenwichtige voeding is zeer belangrijk voor onze gezondheid , maar ook voor ons welzijn en goed gevoel. Door tijdsgebrek, leeftijd, afwijkingen of andere omstandigheden kan dit een moeilijk taak worden. Bij tekorten kunnen we jou een geschikte vitamine of mineraal adviseren ! Heb je vragen over voeding , vitamines of mineralen? Vraag ernaar! Als apothekers hebben wij ook voedingsleer gestudeerd en zijn we goed op de hoogte. We helpen je graag!

ZWANGERSCHAP

ZWANGERSCHAP

Vanaf de zwangerschapswens kan u bij ons terecht om u voor te bereiden en voor advies.
Tijdens de zwangerschap adviseren we je graag welke geneesmiddelen je mag nemen. Er zijn heel wat aangepaste middeltjes en ook voedingssupplementen om jou en je baby dat extra steuntje te geven.
 

HYGIËNE

HYGIËNE

Of het nu gaat om je persoonlijke hygiene, oppervlakte ontsmetting, handontsmetting, of intieme hygiene. We hebben een heel assortiment produkten.

THUISZORG - ORTHOSHOP

THUISZORG - ORTHOSHOP

Een nieuw hoofdstuk : binnenkort verwelkomen we je graag in onze orthoshop met steunverbanden, oplossingen voor mobiliteit en revalidatie, voet en schoenprodukten, thuiszorg en comfortoplossingen, steun- en compressiekousen, urineverliesartikelen, borstafdeling en meettoestellen. U kan materiaal huren of kopen.

VOEDINGS- SUPPLEMENTEN

VOEDINGS- SUPPLEMENTEN

Wanneer het moeilijk wordt om te eten door ziekte, slikproblemen, of andere oorzaken, dan kan een bijvoeding of vervangvoeding de noodzakelijke voedingsstoffen aanbrengen. Ook hier staan we je graag bij bij het kiezen van het geschikte produkt.

NATUURLIJKE PRODUCTEN

NATUURLIJKE PRODUCTEN

De natuur heeft een oneindige rijkdom aan middelen om ons te helpen zowel ter voorkoming van als bij ziekte. Met een plantenextract, plantaardig voedingssupplement, thee, aromatherapie, homeopathie helpen wij u graag om de juiste oplossing te vinden.

COSMETICA

COSMETICA

Graag helpen we u bij het kiezen van een geschikt produkt voor uw gelaat, huid, haar en nagels ! Uw huid is uw grootste en meest zichtbare orgaan ! We bieden u verschillende gamma's aan zodat wij voor elke huid en ieders portemonnee de geschikte oplossing kunnen adviseren. Wij bieden ook gamma's aan die vegan, of meer dan 90 % op natuurlijke basis samengesteld zijn. Ook voor huidproblemen zoals allergie, eczeem, rosacea, ichtyosis en andere aandoeningen hebben wij geschikte produkten in stock.

HUISBEREIDINGEN

HUISBEREIDINGEN

Met onze huisbereidingen gemaakt in ons eigen labo met de juiste apparatuur bieden wij je oplossingen op maat van de hoogste kwaliteit

BABYPRODUCTEN

BABYPRODUCTEN

Ook na de bevalling zijn we er voor jou met babyvoeding, drinkflessen, borstkolven, fopspenen, verzorging, thermometers, bijtringen, kindermedicatie. Bij huidprobleempjes van de baby kunnen we ook dermatologische oplossingen adviseren zoals bij atopische huid of eczeem.

DIERGENEESKUNDE

DIERGENEESKUNDE

Het ontvlooien en ontwormen van je dierbare viervoeters is heel belangrijk voor het comfort van je hartedief en dus ook jouw comfort. Daarnaast bieden we ook verzorgingsprodukten aan en kan je bij ons ook terecht met je voorschriften van dierenarts voor dieren medicatie.